BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
ici |
Публикувано на: 28-03-2025, 13:03
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18792 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Хибрида е, потвърдиха го.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
SuN |
Публикувано на: 28-03-2025, 14:30
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13113 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
За да си кореняк софиянец се искат жертви. Днес хибрид, утре газова бутилка - закон срещу топлоизолацията няма да помогне при толкова гъсто населен квартал.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
Антон Яначков |
Публикувано на: 31-03-2025, 20:19
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3327 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
Нима подкрепяш идеята за редуциране на населението на Планетата? Това ми изглежда още по-крайно решение. |
||
Антон Яначков |
Публикувано на: 09-04-2025, 19:08
|
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3327 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
Чудя се, ако цената на акциите паднат с 10% на фондовите борси, това ще означава ли, че доларът е повишил своята покупателна способност? Ако с 10 долара до вчера си можел да купиш 10 акции, а след падането на акциите вече можеш да купиш същата собственост само с 9 долара, то излиза, че има нарастване на покупателната способност на долара. А в същото време се твърди, че американците искат да обезценят собствената си валута, за да понижат дълга си. Нещо започвам здраво да се забърквам с изобретението на финикийците наречено пари.
|
dvader |
Публикувано на: 09-04-2025, 19:56
|
![]() ![]() Име: Валерий Тодоров Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5308 Регистриран на: 12.07.05 ![]() |
Доларът поевтинява -> американските стоки стават изгодни -> повече американски стоки -> повече долари -> намаляваме дълговете.
Само един тънък момент - какво е "американска стока"... -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
SuN |
Публикувано на: 09-04-2025, 20:06
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13113 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Американската стока е гази стока, за която Тръмп не наложил справедливо мито.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
Антон Яначков |
Публикувано на: 09-04-2025, 20:15
|
||
Може би визираш, че американски са стоките идващи от Русия и Беларус? |
||
SuN |
Публикувано на: 14-04-2025, 15:54
|
Както Тръмп си го прецени, така ще е. Само трябва да се има предвид, че всяка негова заповед е предпоследна.
Все пак се надявам час по-скоро да ни залеят евтини китайски компютри и сървъри, че моя компютър за данни почна да ми прави проблеми. -------------------- Само аз не троля.
dvader |
Публикувано на: 15-04-2025, 07:50
|
||
![]() ![]() Име: Валерий Тодоров Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5308 Регистриран на: 12.07.05 ![]() |
Мдам, тези дни хич не им завиждам на борсовите агенти... -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |