BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
akrachev |
Публикувано на: 01-02-2025, 10:13
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1175 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Експериментирах малко да разбера какви са възможностите на сегашните AI Модели да разбират GraphQL. Накратко при малка схема, като им я подадем и им кажем да се придържат само към нея без измислици - всичко е ОК. Но в реалността схемите не са малки - тази, която ми трябва на мен е 8 МБ, и чета какви са измислили умните и стигам до този господин от IBM. Та чичо индиец, предлага, да му подаваме части от схемата само ...
чудя се той правил ли е нещо реално някога през живота си? Това мнение е било редактирано от akrachev на 01-02-2025, 10:13 -------------------- |
goro |
Публикувано на: 17-02-2025, 15:39
|
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 171 Регистриран на: 31.05.09 ![]() |
А аз експериментирах със съв съвсем проста задача. Всички ai ботове ми върнаха грешен резултат (въпреки правилното обяснение на стъпките понякога)
Българския бот (отговора на картинката) въобще не завърши изчистленията. На абсолютно същия въпрос повторен няколко пъти с други чат ботове - няколко пъти различни отговори с приблизителни до отговора стойнойсти. Става въпрос все пак за елементарна математика но... Може би не задавам задачата правилно? Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() |
akrachev |
Публикувано на: 20-02-2025, 12:59
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1175 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Математиката е доста далече от GraphQL мисля..
-------------------- |
goro |
Публикувано на: 20-02-2025, 18:16
|
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 171 Регистриран на: 31.05.09 ![]() |
Aз казвам само, че ai не се справя с прости математически задачи.
Сега допълвам. И с други прости неща. Поредният балон. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |