BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Copyright wordpress тема
forumera
Публикувано на: 24-05-2018, 13:53
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 6
Регистриран на: 18.03.18



Здравейте,

Бихте ли ми помогнали да редактирам следния код:

QUOTE
                    }
                if( is_active_sidebar( 'full-width-bottom-footer' ) ) :
                  echo "<div class='wrapper full-width-bottom-footer'>";
                  dynamic_sidebar( 'full-width-bottom-footer' );
                  echo "</div>";
                endif;
                ?>
                    <div class="clearfix"></div>
                </div><!-- top-bottom-->
                <div class="footer-copyright">
                    <div class="wrapper">
                    <?php
                    if( is_active_sidebar( 'footer-bottom-left-area' ) ) :
                            ?>
                            <div class="site-info-left">
                                <?php
                                dynamic_sidebar( 'footer-bottom-left-area' );
                                ?>
                            </div>
                        <?php
                    endif;
                    ?>
                      <div class="site-info">
                            <span>
                          <?php if( isset( $online_shop_customizer_all_values['online-shop-footer-copyright'] ) ): ?>
                          <?php echo wp_kses_post( $online_shop_customizer_all_values['online-shop-footer-copyright'] ); ?>
                          <?php endif; ?>
                            </span>
                            <span>
                            <?php printf( esc_html__( '%1$s by %2$s', 'online-shop' ), 'Online Shop', '<a href="https://www.acmethemes.com/">Acme Themes</a>' ); ?>
                            </span>
                        </div><!-- .site-info -->

                    </div>
                    <div class="clearfix"></div>
                </div>
            </div><!-- footer-wrapper-->
        </footer><!-- #colophon -->
    <?php
    }
endif;
add_action( 'online_shop_action_footer', 'online_shop_footer', 10 );


Искам да поставя мой текст без линкове на мястото на "<?php printf( esc_html__( '%1$s by %2$s', 'online-shop' ), 'Online Shop', '<a href="https://www.acmethemes.com/">Acme Themes</a>' ); ?>"
Благодаря
PMEmail Poster
Top
dedal
Публикувано на: 25-05-2018, 14:33
Quote Post



Име: Григор Колев
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 75
Регистриран на: 17.11.10



Само не схванах къде е точно проблема да изтриеш тази част и да сложиш каквото ти е на сърце.
Ако не ти работи клавиатурата, продават за по 4-8 лева във всеки магазин. За едно триене ще свършат работа icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от dedal на 25-05-2018, 14:34
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 25-05-2018, 14:45
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1973
Регистриран на: 04.04.07



Че то и Windows си предоставя. Само мишка да имаш. icon_confused.gif


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
dedal
Публикувано на: 25-05-2018, 15:08
Quote Post



Име: Григор Колев
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 75
Регистриран на: 17.11.10



QUOTE (relax4o @ 25-05-2018, 14:45)
Че то и Windows си предоставя. Само мишка да имаш. icon_confused.gif

Ти пък с виртуалната много ще се затрудни човека.
То и с нармална клавиатура доста трудно да нацелил бутона дето се намира над ентъра. А ако се случи китайска клавиатура може да е заврян цели 2 пръста в ляво icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от dedal на 25-05-2018, 15:09
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 25-05-2018, 15:37
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1973
Регистриран на: 04.04.07



Е, да не изпадаме в подробности. icon_lol.gif


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2018 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0