BG Development


Страници: (3) [1] 2 3   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Сваляне от новият вбокс [2019]
xkp
Публикувано на: 05-05-2019, 10:10
Quote Post



Име: Мартин
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 15
Регистриран на: 28.08.11



Здравейте имам странният проблем със някои клипове във вбокс.
Давам пример с този https://www.vbox7.com/play:79705b43ca не мога да го сваля по-никакъв начин моля помогнете.
Пробвах различни браузари различни добавки дори програми като vloader и не става.. вече се чудя какво да правя.

Когато тръгна да свалям с добавките на браузара виждам че клипа е разделен на части (звук картина не е цял)

Виждам че новият hml5 плеър използва mpd в който видеото е разделено на сегменти :[

Това мнение е било редактирано от DarkOne на 05-05-2019, 10:55
PMEmail Poster
Top
ROSката
Публикувано на: 05-05-2019, 17:38
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 41
Регистриран на: 17.11.16



малее, бях забравил за тази платформа 😂!
тъй - като е нов, пробвай се да изтеглиш ново тулче!...
още ли се вижда локално (само от България)?

Това мнение е било редактирано от ROSката на 05-05-2019, 17:45


--------------------
<? php
while (have_posts() ) {
the_post() ;
the_title() ;
the_content() ;
PMEmail Poster
Top
wqw
Публикувано на: 05-05-2019, 18:01
Quote Post


Group Icon
Име: Владимир Висулчев
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 6037
Регистриран на: 10.06.04



QUOTE (ROSката @ 05-05-2019, 17:38)
още ли се вижда локално (само от България)?

Че тя тубата е пълна с чалга отдавна. . .

cheers,
</wqw>


--------------------
PMEmail PosterUsers Website
Top
xkp
Публикувано на: 05-05-2019, 18:51
Quote Post



Име: Мартин
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 15
Регистриран на: 28.08.11



QUOTE (ROSката @ 05-05-2019, 17:38)
малее, бях забравил за тази платформа 😂!
тъй - като е нов, пробвай се да изтеглиш ново тулче!...
още ли се вижда локално (само от България)?

Какво е новото тулче не го знам?
PMEmail Poster
Top
xkp
Публикувано на: 05-05-2019, 22:46
Quote Post



Име: Мартин
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 15
Регистриран на: 28.08.11



Пробвах с youtube-dl streamlink и без успех
Единственният начин който работи за момента е чрез този сайт ( https://music359.com/bg/vbox7/downloader ) и след това с някой от добавките на браузара работи перфектно.

Някой може ли да направи скрипт като този в сайта music359?
PMEmail Poster
Top
ROSката
Публикувано на: 05-05-2019, 23:13
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 41
Регистриран на: 17.11.16



@xkp брато, търси в мрежата за vbox7 downloader или
нещо подобно, но ме съмнява да има! що ли 😉?...


--------------------
<? php
while (have_posts() ) {
the_post() ;
the_title() ;
the_content() ;
PMEmail Poster
Top
samominavam
Публикувано на: 05-05-2019, 23:39
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 303
Регистриран на: 22.08.17



Просто е -
https://www.vbox7.com/play:79705b43ca
от конзолата вземаш
HTML
https://edge246.vbox7.com/sl/tsuY3Yo2YwWOgap1r1e10w/1557349200/79/79705b43ca/79705b43ca_480_track2_dashinit.mp4

и накрая заместваш 79705b43ca_480_track2_dashinit със 79705b43ca_480, или става

HTML
https://edge246.vbox7.com/sl/tsuY3Yo2YwWOgap1r1e10w/1557349200/79/79705b43ca/79705b43ca_480.mp4


Това мнение е било редактирано от samominavam на 05-05-2019, 23:40
PMEmail Poster
Top
xkp
Публикувано на: 06-05-2019, 07:30
Quote Post



Име: Мартин
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 15
Регистриран на: 28.08.11



Благодаря ти самоминавам по_късно ще пробвам , може ли да ви помоля някой ако знае скрипт който да прави тези неща:

Да замества автоматично текст и да може да работи с много линкове от файл
PMEmail Poster
Top
samominavam
Публикувано на: 06-05-2019, 08:24
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 303
Регистриран на: 22.08.17



QUOTE (xkp @ 06-05-2019, 07:30)
Благодаря ти самоминавам по_късно ще пробвам , може ли да ви помоля някой ако знае скрипт който да прави тези неща:

Да замества автоматично текст и да може да работи с много линкове от файл

На какъв език ти трябва тоя скрипт?

user posted image

Избери си един, прегледай първите 2-3 резултата и сам ще се справиш.
PMEmail Poster
Top
xkp
Публикувано на: 06-05-2019, 09:31
Quote Post



Име: Мартин
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 15
Регистриран на: 28.08.11



По възможност да е php

Идеята ми е да добавя няколко линка в файл и скрипта автоматично да намира dash кода и да го преправя и сваля клипа
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0