BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) 1 [2] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
ici |
Публикувано на: 01-02-2025, 19:55
|
||
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18740 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Пловдивчани имат странен вкус. ![]() ![]() ![]() -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
||
Антон Яначков |
Публикувано на: 01-02-2025, 21:09
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3294 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
Няма хубава кражба. Много по-важно е как придобиваш парите, от това за какво ги харчиш. Недей да забравяш, че всички сме пациенти на лудницата Земя и там често вървят тестове за оценка на напредък на лечението на пациентите. Такива безнадеждни пациенти като Ружа Игнатова, много бързо ги изписват от този Свят и ги пращат при Свети Петър за уточнване на диагнозата и преразпределение към друго лечебно заведение с по-подходящи условия. |
||
SuN |
Публикувано на: 01-02-2025, 23:09
|
||
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13042 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Една лоша дума няма да прочетеш: "Банките у нас отчитат исторически рекордна печалба за 2024 г. - 3.7 млрд. лв." "Лидер по печалби" "по-ниско постижение в сравнение с миналогодишното" "Доброто представяне на банките идва най-вече от поддържането на ниски (близки до нулата) лихви по депозитите" "Това се случва благодарение на огромната ликвидност в банковата система, ръста на заплатите и хлабавите мерки за ограничаване на кредитирането от страна на Българската народна банка (БНБ)." * "Солидната печалба на банковия сектор се отчита въпреки по-високите разходи на институциите за проблемни кредити." "служебният кабинет предложи данък върху свръхпечалбите на банките... след негативна реакция на БНБ идеята отпадна." * Наскоро мярнах, че 40% от трудещите се са на минимална заплата... Може би нейния растеж е допринесъл за рекордните печалби. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
akrachev |
Публикувано на: 04-02-2025, 08:54
|
||||
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1158 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
А намиране на изгубен (биткойн) портфейл кражда ли е ? -------------------- |
||||
Антон Яначков |
Публикувано на: 05-02-2025, 00:44
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3294 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
Кражбата е незаконно придобиване на нещо. Намирането на биткойн портфейл не означава придобиване на биткойните в него освен , ако не си толкова голям късметлия, че да намериш и паролите отварящи портфейла. А то зависи и за какъв портфейл говориш, че те са хиляда и един вида:https://www.altcoins.bg/kakvo-e-crypto-port...kripto-portfeil Лично аз не вярвам, че чрез намиране се придобиват ценности. Чрез намиране обикновенно се придобиват неща, които се явяват боклуци за останалите членове на едно общество. Имам комшия, който непрекъснато придобива нещо намирайки го. Той е напълнил два апартамента, една къща, един камион и купето на колата си с намерени ценни неща. В колата си е оставил място колкото да седне, а всичко останало е пълно с празни пластмасови бутилки, кашончета, торбички и всякакви ценности. В последно време складира богатствата си и на стълбишната площадка пред вратата на апартамента си. Когато купчината стане достатъчно голяма, аз взимам и изхвърлям някоя ценна торбичка в кофата с боклук, което предизвиква незабавна реакция на преместване на богатствата някъде другаде, защото човека усеща, че скривалището му е несигурно, защото някой друг е започнал да намира намерените от него неща. Да те пази Господ от намиране, че почнеш ли да намираш често ценности, значи нещата са тръгнали на зле. |
||
Антон Яначков |
Публикувано на: 05-02-2025, 15:19
|
Не очаквах, че комшията чете постовете ми в този форум, но днес се прибирам и гледам как той маха от пред вратата си своите богатства. За малко дори се почувствах неудобно, че съм осветлил местоположението на съкровищата му, защото иначе ми е приятелче и не ми се сърди, ако си позволя да си взема някоя вещ от купчинката му. Преди 3 седмици си взех една странна счупена щипка завършваща като закачалка за дрехи и с нея опънах един кабелен сноп в колата си. Когато попитах колко ще му струва, той благородно каза, че не му струва нищо, важното е, че ми е влязла в употреба. Неведоми са божиите пътища, а още по-неведоми са пътищата на информацията и постовете във форумите.
Това мнение е било редактирано от Антон Яначков на 05-02-2025, 15:20 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |