BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (3) [1] 2 3 ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
Zeardn |
Публикувано на: 05-11-2019, 09:57
|
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 286 Регистриран на: 05.12.14 ![]() |
Колеги, не намерих информация в интернет за заплатите на технологичните трейнъри, работещи в академии като Телерик или СофтУни. Може ли някой да ми подметне някоя статия или лично мнение по темата?
-------------------- StackOverflow Member
|
gat3way |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:01
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4352 Регистриран на: 22.06.12 ![]() |
За без пари, това е въпрос на чест и слава.
|
Zeardn |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:07
|
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 286 Регистриран на: 05.12.14 ![]() |
Може ли повече информация - в какви диапазони вървят заплатите?
-------------------- StackOverflow Member
|
SuN |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:14
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 9614 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Имаме си дума "треньор".
Ако си на зор - искаш малка сума. Ако не си на зор - смяташ си часовата ставка и казваш, че искаш между 1 и 1.5 по нея за времето отделено за фирмата, която провежда обучения. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
Дон Реба |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:26
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 8525 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
треньор е френската дума за тренер, иначе наща трябва да е учител или нещо такова |
||
Zeardn |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:41
|
Мой приятел би имал възможността да стане трейнър и всякаква информация, която предоставите тук, може да бъде от полза - съвети, мнения и всякакви общи приказки ще бъдат полезни.
Благодаря на коментиралите до момента. Ще очаквам още по темата. ![]() -------------------- StackOverflow Member
|
SuN |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:43
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 9614 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Ами изглежда аз единствен имам вътрешна информация, но не с точни цифри. Това е фирма и тя може да плаща заплати /еквивалента на заплати, не знам с какви договори работят/. Ако ти предложат по-малко пари, за примерно 200 часа на месец, от друго място - отиваш на другото място.
Дали пак ще им излизаш евтин и те ще са на страшната печалба според мен не е от такова голямо значение, ако винаги искаш повече. ![]() Това мнение е било редактирано от SuN на 05-11-2019, 10:44 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
thrawn |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:44
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2659 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
Моето мнение е, че не може да се даде съвет или мнение на човек който не се интересува от темата. Ако приятеля ти е заинтересован, ще попита сам.
Запоми от мен - непосикан акъл или услуга не се дава/прави. |
SuN |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:48
|
||
Е, да, моите съвети ги давам с чисто користна цел, а не за да помогна. Аз може да спечеля от тях, защото не давам заплатите. ![]() -------------------- Само аз не троля.
||
Zeardn |
Публикувано на: 05-11-2019, 10:55
|
Знам, че всички сме (сте) философи, но понякога има ред причини да се пита посредством други хора. Това би трябвало да Ви е ясно.
Иначе, предполагам, че темата може да бъде извадена от търсенето в нета и да помогне на бъдещи трейнъри, тъй като всеки, който навлиза за първи път в дадена сфера, се нуждае от информация и мнения на хора, които има някакво виждане за нещата. В ерата на ИНФОРМАЦИОННИТЕ технологии, би следвало да има информация свободно в интернет, която да е лесно достъпна, а не да се налага всеки да пита. -------------------- StackOverflow Member
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |