BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Gluhiqdev |
Публикувано на: 20-04-2019, 10:29
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 11 Регистриран на: 13.04.19 ![]() |
Здравейте, искам да Ви представя ръководствата по които в момента уча и смятам че биха били полезни и на Вас.
PHP видео серия на Български език от Иван Ванков (gatakka) Въведение в PHP Въведение в PHP & MySQL Въведение в Laravel Тази серия е много полезна защото е напълно на Български език но аз я комбинирам с тази серия която не е безплатна но всеки който пожелае ще я изпратя напълно безплатно. PHP видео серия на Edwin Diaz от въведение до професионалист Основно уча от Udemy но когато нещо не съм разбрал много добре преглеждам и няколко други урока от тези на Gatakka както и в PHP.net търся в ръководствата за примери къде, как и защо може да се използва. |
PureEvil |
Публикувано на: 22-04-2019, 16:19
|
![]() Име: Атанас Митрев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 5263 Регистриран на: 21.02.04 ![]() |
повече от php.net за самият език не ти и трябва.
Така че с тези линкове... биеш яко на реклама ![]() -------------------- <?php die("WTF"); ?>
|
petrov3222 |
Публикувано на: 12-05-2019, 08:57
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 12.05.19 ![]() |
Първия сайт на Иван Ванков с уроци по php е емблематичен и според мен заслужава място в историята. Той запали много хора по програмирането и определено има умението да обяснява добре.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |