BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> По колко часа спите и стигат ли ви?
zasaqa
Публикувано на: 19-07-2021, 15:33
Quote PostИме:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 11.11.20Интересна ми е тази тема. Аз ще споделя пръв -
На 25 съм, сутрин ставам в 8, а вечер си лягам към 2. Средно 6 часа, мисля че не ми стигат, може и повече. Мъча се, но пусти нов експанжън на УоУ, иска наваксване. Казвам си, тая вечер си лягам по-рано, но дори и да изключа компа към 12, след това едно ровене в телефона, заспивам пак в 2. През деня, сутрин кафето добре ми действа, но след като се наобядвам, започвам да изпитвам една рязка нужда за следобедна дрямка и производителността ми пада значително. Чудя се ако започна да спя по 8 часа, дали през целия ден ще бъда бодър и дори няма да имам нужда от кафе?

А какъв е вашият експириънс?
PMEmail Poster
Top
SuN
Публикувано на: 20-07-2021, 08:27
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 11829
Регистриран на: 27.01.05Голям мъж си вече. Спри да се чудиш и взимай решения.


--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
Top
ici
Публикувано на: 20-07-2021, 10:42
Quote Post


Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 17658
Регистриран на: 06.06.04Преди години като имах да решавам някакъв сложен проблем си правех маратони по 48/72 часа без сън. Под стрес вземах най-добрите решения, които после докарвах до човешки вид. Сега нямам сложни проблеми. Решавам нещата, които преценявам че ще се ми нужни предварително и ги вадя при нужда. Спя по 7/8 часа на денонощие, Ставам когато се събудя и спирам да работя когато ми стане ясно че нищо не мога да измисля.


--------------------
Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
PMEmail PosterUsers Website
Top
Дон Реба
Публикувано на: 24-07-2021, 06:39
Quote PostИме:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 9509
Регистриран на: 11.11.06имах един приятел дето ми се оплакваше от същия проблем. вика ми "в края на работния ден едва гледам, мечтая си как ще се върна и ще се тръшна на леглото и ще спя 12 часа. обаче като хапна за вечеря, и като седна да позяпам кво има в интернет докато се усетя станало 2-3. сутринта едва отлепвам, следобед едва добутвам последните часове в работа" вярно е наистина че интернета има свойството на кафе (вече не толкова, но навремето във форумите на дира киснех нонстоп), но забиването вечер пред компа, като цял ден си кибичил пак на компа ми е меко казано странно. аз спя 7-8 часа, вечер рядко сядам на компа, сега лятото излизаме с децата на разходка, а зимата предпочитам да чета книга или да гледам филм (напоследък се върнах на четенето, защото холивуд изтъпя неимоверно)
PM
Top
relax4o
Публикувано на: 24-07-2021, 07:53
Quote PostИме:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2606
Регистриран на: 04.04.07QUOTE (Дон Реба @ 24-07-2021, 06:39)
имах един приятел дето ми се оплакваше от същия проблем. вика ми "в края на работния ден едва гледам, мечтая си как ще се върна и ще се тръшна на леглото и ще спя 12 часа. обаче като хапна за вечеря, и като седна да позяпам кво има в интернет докато се усетя станало 2-3. сутринта едва отлепвам, следобед едва добутвам последните часове в работа" вярно е наистина че интернета има свойството на кафе (вече не толкова, но навремето във форумите на дира киснех нонстоп), но забиването вечер пред компа, като цял ден си кибичил пак на компа ми е меко казано странно. аз спя 7-8 часа, вечер рядко сядам на компа, сега лятото излизаме с децата на разходка, а зимата предпочитам да чета книга или да гледам филм (напоследък се върнах на четенето, защото холивуд изтъпя неимоверно)

Аз съм така - горе-долу. Не се измарям чак толкова, може би защото съм по-млад, но вечер като залепна пак пред компа и не ми мърда пак седене до към 1ч. и после не ми се става сутринта. Към 11ч ми се приспива, но не си лягам и после се разсънвам пак. То и да легна няма да има файда, така или иначе не мога да заспа въпреки, че ми се спи... странни работи. А може би просто, защото са ми уморени очите, си мисля че ми се спи и като загася светлините и всичко минава.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0