BG Development

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Преобразуване на IP в localhost
Ilkinho
Публикувано на: 30-07-2010, 14:12
Quote Post

Име: Илиян Андреев
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Здравейте имам следния проблем:

Инсталирал съм си локален WAMP сървър (Windows 7) и искам той да бъде публично достъпен. Проблема е, че като напиша статичното си IP, нека да речем 1.2.3.4, бивам препращан към модема си (на БТК Biz 6 пакет съм). Ако достъпя сървъра през прокси, достъпа се осъщяствява ... но части от сайтовете не работят заради проксито ....

Някой знае ли как мога да "redirect"-на заявките към статичното си IP да се осъществяват към localhost (127.0.0.1). В hosts файла мога да правя domain mapping към IP, но не и IP към IP:

127.0.0.1 mysite - тук достъпа е (http://mysite)

Аз искам нещо от рода на:

127.0.0.1 1.2.3.4

Освен да свържа домейн към статичното ми IP?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
tkulev
Публикувано на: 30-07-2010, 15:11
Quote Post

Име: Тихомил Кулев
Ранг: Почетен член

Не можеш да си смениш локален адрес с произволно измеслен. Нямам на представа каква функционалност поддържат рутерите (модемите) на VIVACOM но в нормалните такива можеш да му кажеш ако пристигне при тебе на едикой си порт на публичния ти адрес да рутира трафика към някой вътрешен и съответно порт там. Отделен е въпроса, че не знам БТК да дават статични адреси, т.е. ще ти трябват услуги за DDNS, за да може да го достъпваш чрез някакво име.

--------------------
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
phps
Публикувано на: 30-07-2010, 15:25
Quote Post

Име:
Ранг: Новопостъпил

Преди време ползвах БТК. Бизнес акаунт. При него имаш статичен адрес (поне тогава беше така) и от настройките на рутера задавах при търсене на външния адрес да извежда 192.168.X.X

--------------------
PM
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2008 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0