| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
| Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Unidentified |
Публикувано на: 29-07-2010, 22:23
|
|
Име: Момчил Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 29.07.10 |
Няма да откажа малко препоръки и критики, но главно искам да споделите коя от двете версии ви допада повече
http://store.picbg.net/pubpic/C1/3D/9ca0893081adc13d.jpg или http://store.picbg.net/pubpic/B7/4B/c50e7a9aabd2b74b.jpg EDIT: Клиентът поиска нов вариант на дизайна със заоблени ъгли и разграфени боксове. Цветовете са от в 2. Повече му допаднаха. Това мнение е било редактирано от Unidentified на 01-08-2010, 14:09 |
| rhino |
Публикувано на: 29-07-2010, 22:30
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 160 Регистриран на: 19.03.05 |
И двата са добри. Можеш да го направиш с възможност потребителя да си избира кой Skin да ползва. В този случай можеш да направиш няколко варианта в различни цветове.
-------------------- www.interface-soft.com - "Доверете ни се и светът ще научи за Вас"
Pazaruvai.NET - Онлайн магазин за мобилни телефони, парфюми, бельо и козметика www.mp3-muzika.eu - МР3 музика, хитове и видео клипове |
| antubis |
Публикувано на: 30-07-2010, 08:46
|
![]() Име: Маруш Денчев Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 887 Регистриран на: 21.06.05 |
Добро!
Логото не е дообмислено - в момента прилича на "biavi-bg", тъй като O-то е повече за украса. На предимно зеленият дизайн, менюто което има "Добави обява", "Добави фирма" ... се губи - зеленото върху прозрачно сивото не мога да го прочета. Слогана "Порталът за обяви" като че ли може да е малко по-голям и да изпъква повече. Зелено/Кафявата разноцветка повече ми допада. -------------------- fuck their lack of originality and personality
fuck this travesty fuck this new norm fuck conformity -------------------------------- Denchev.name -------------------------------- Web design and multimedia solutions by eDesign |
| Elf-a |
Публикувано на: 30-07-2010, 09:17
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 736 Регистриран на: 17.01.08 |
На мен ми хареса комбинацията зелено/черно
-------------------- The Matrix is back !
Взема да си сменя подписа ли... |
| gorgio |
Публикувано на: 30-07-2010, 09:50
|
![]() Име: Георги Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 191 Регистриран на: 03.10.05 |
Добре е, малко банално, но е добре. Втория вариант
-------------------- I reject your reality and substitute my own!
|
| ivoivanov |
Публикувано на: 30-07-2010, 12:08
|
![]() Име: Иво Иванов Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 166 Регистриран на: 22.12.08 |
Варианта с червеното по ми харесва. Като цяло добре си го изппипал.
Това което не ми харесва е подредпата основната навигация.. няма да е зле да помислиш за някакъв вариант да я подредиш на един или 2 максимум реда с падащи менюта (примерно) Търсачката спокойно можеш да я свиеш по дължина и да я наместиш под логото до хоум бутона Логин формата не знам колко ти е важна но мисля че за сайт за обяви не е от особенно значение. можеш да пробваш да го поместиш и него в бутон "моя профил" в основната навигация и падащо меню вход и регистрация (примерно това е общо взето според мен.. помисли за пренареждане на навигациятата, търсачката и логин-а и всичко ще стане приказно Успех! -------------------- |
| Unidentified |
Публикувано на: 30-07-2010, 12:20
|
|
Име: Момчил Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 29.07.10 |
Ами клиентът реши да бъде така. Предварително ми прати скица как трябва да го структурирам и така...
Иначе няма да е лошо, да. Особено ми допада идеята за търсачката, но няма как просто. Като структура трябва да е това. |
| ivoivanov |
Публикувано на: 30-07-2010, 12:20
|
![]() Име: Иво Иванов Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 166 Регистриран на: 22.12.08 |
пропуснах:
може да пробваш да си поиграеш малко съш шрифтовете и размера им из заглавните ленти... за css3 каузата -------------------- |
| ivoivanov |
Публикувано на: 30-07-2010, 12:23
|
||
ти си дизайнер... част от работата ти е да обясниш на клиента че иска глупости и да го убедиш че знаеш как да стане по добре знам че има безнадеждни случаи но все пак си длъжен да опиташ -------------------- |
||
| Unidentified |
Публикувано на: 30-07-2010, 12:30
|
|
Въпросът е там, че човекът май вече има подобен сайт, с такава структура, и явно иска да си улесни живота
Аз в интерес на истината с шрифтовете си играх. В смисъл такъв с размера им, но така някак си най-много ми допадна текста върху лентите, а за цветовете му (в този 1вия вариант) мисля, че така е по-интересно някак си, цветно Това мнение е било редактирано от Unidentified на 30-07-2010, 15:04 |
Страници: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |