| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
| Страници: (2) 1 [2] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| PureEvil |
Публикувано на: 28-02-2007, 14:53
|
![]() Име: Атанас Митрев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4751 Регистриран на: 21.02.04 |
Нямам ниакакъв патент. Просто документи за регистрация: личната карта
-------------------- |
| Syndrome |
Публикувано на: 28-02-2007, 14:57
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 36 Регистриран на: 26.02.07 |
Точно така е, но винаги има начин да решат, че точка 5.4.2. "Когато желаното ИНТЕРНЕТ ИМЕ може да доведе до объркване, РЕГИСТРАНТЪТ трябва да избере друго име." е писана специално за теб.
-------------------- PxL: Linux sux точно толкова, колкото и Windows. Разликата е, че при Windows знаеш винаги кой да напсуваш.
|
| ifa |
Публикувано на: 28-02-2007, 19:29
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 928 Регистриран на: 08.09.06 |
Много са хитри тия от register.bg, някоя не заети имена ги пише като ЗАЕТИ по простата причина че са апетитни, а именно webhosting.bg да речем е свободен както и много други.
-------------------- |
| zLoBaRcHo |
Публикувано на: 01-03-2007, 00:37
|
![]() Име: Кристоф Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 275 Регистриран на: 29.04.05 |
Какво ви е мнението за http://bgregister.org
-------------------- Животът е игра без победител, и постоянна надпревара в житейската класация. (Kristoff)
• Български портал за билярд !!! • Mozilla FireFox Билярдната игра се състои от логиката на шахматиста и ръцете на пианистта! (Albert Ainshtein) |
| ici |
Публикувано на: 01-03-2007, 00:54
|
||
![]() Име: Ивайло Илчев ики Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 10521 Регистриран на: 06.06.04 |
Преди 15-тина години ми разказваха за български моряк в Лисабон, там двама го притиснали в някаква улица и му набутали насила някакво пликче, като му взели 100-тина долара, на излизане от уличката го "хващат" двама полицаи, взимат му пликчето и глоба още $100 за наркотици Н'еам късмет с тия хора днес Това мнение е било редактирано от ici на 01-03-2007, 01:08 -------------------- Решението на проблема е банално и е оставено като упражнение за питащия.
-------------------- Ако сте разбрали какво съм казал, това означава, че не съм го казал правилно. |
||
| danbi |
Публикувано на: 29-03-2007, 12:09
|
||
![]() Име: Даниел Калчев Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 78 Регистриран на: 13.03.07 |
Абе това не е съвсем така. Ако според процедурата за регистрация не може да се регистрира, даже и подкуп да дадеш, и да плашиш с мутри няма да стане. (има отдавнашен прецедент: hp.bg) |
||
| danbi |
|
![]() Име: Даниел Калчев Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 78 Регистриран на: 13.03.07 |
Тая история за Лисабон само за моряци ли е?
Щото аз обикалях два дни Лисабон, и нищо не ми бутнаха в ръцете... Ех, останал съм на сухо! Това мнение е било редактирано от danbi на 03-04-2007, 15:02 |
Страници: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |