| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
| Страници: (23) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| tilix |
Публикувано на 21-02-2007, 17:53
|
|
Име: Илия Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 294 Регистриран на: 12.11.05 |
Тази анкета има за цел проучване на мнението относно Регистър бг и евентуални последващи действия.
Засега само с информативна насоченост. -------------------- |
| ici |
Публикувано на 21-02-2007, 19:20
|
![]() Име: Ивайло Илчев ики Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 10444 Регистриран на: 06.06.04 |
Защо няма "Повръща ми се от тях", въпреки че тях ги няма, а това лесно може да се провери като напишете: whois register.bg - такова животно нема. Това е дъвкано, дъвкано, но не мисля че някой ще тръгне да си инсталира допълнително софтуер за да вижда "новите" имена, което е въпроса който те интересува навярно.
-------------------- Решението на проблема е банално и е оставено като упражнение за питащия.
-------------------- Ако сте разбрали какво съм казал, това означава, че не съм го казал правилно. |
| tilix |
Публикувано на 21-02-2007, 19:26
|
|
Име: Илия Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 294 Регистриран на: 12.11.05 |
Не, интересуват ме мненията, за да започнем процедура по ределегиране на .bg
-------------------- |
| LORDOFDARK |
|
![]() Име: Цветозар Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 364 Регистриран на: 03.11.04 |
Не ме интесуват
-------------------- |
| tilix |
Публикувано на 21-02-2007, 21:20
|
||
|
Стават грешки. -------------------- |
||
| tkulev |
Публикувано на 21-02-2007, 22:11
|
||||
![]() Име: Тихомил Кулев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2072 Регистриран на: 19.02.06 |
Как да няма
-------------------- |
||||
| PureEvil |
Публикувано на 21-02-2007, 22:42
|
![]() Име: Атанас Митрев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4746 Регистриран на: 21.02.04 |
Цените са им добри. Няма нужда всеки срещнат да регистрира домейн щот го сънувал!
Но въобще не отговарят на запитвания, всичко става доста мудно, ако не си голяма фирма и не си техен клиент отдавна. Макар че и големи фирми са имали проблеми. Нещо им куца като цяло. Защо хора които нямат мнение по темата пишат? Аз лично ен съм имал пряк сблъсък с регистер.бг но съм бил така да се каже наблюдател как едни получават всичко за броени дни дурги си чакат. Хубаво е да се даде на други или тези да променят част от политиката си, но е лошо да се пусне за всеки(разбирайте условие Цената). :: редакция :: @Niilo аз нали казвам същото, цената трябва да остане Това мнение е било редактирано от PureEvil на 21-02-2007, 23:40 -------------------- |
| Niilo |
Публикувано на 21-02-2007, 23:32
|
![]() Име: Мъро Иванов Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 2507 Регистриран на: 30.01.04 |
Аз пък мисля, че цената трябва да се запази.
Никъде държавните домейни не струват колкото универсалните такива. Но пък поддръжката и отношението към клиентите им е кофти... -------------------- |
| Ivan_P |
Публикувано на 22-02-2007, 09:54
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 326 Регистриран на: 13.08.04 |
Цената беше $50, последно като плащах бяха я намалили на 30 EUR. За справка вижте цените в http://www.eurodns.com/. БГ-то в сравнение с повечето домейни там е на нормална цена.
Друга положителна промяна е че тази година не ме караха да ходя до патентното ведомство, а някакси по вътрешни канали се разбраха с тях (марката е още в експертиза) А иначе от регистър.бг - доволни или не - нямаш друг избор. |
| tilix |
Публикувано на 22-02-2007, 10:16
|
||
|
Цената и според мен трябва да се запази, или да стане 30 евро крайна. Въпросът е в политиката им и в отношението към клиентите. Пък ако има много недоволни, можем да направим консултация за започване на процедура по ределегиране на правата. -------------------- |
||
Страници: (23) [1] 2 3 ... последна » |
![]() ![]() ![]() |