BG Development


Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Програмата не тръгва
Rldk
Публикувано на: 29-08-2017, 22:06
Quote Post



Име: Иван Тодоров Иванов
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 7
Регистриран на: 18.08.16



Здравейте,
програмата не ще да тръгва. Интересува ме защо не работи?

Това мнение е било редактирано от Rldk на 29-08-2017, 22:07

Прикачена картинка
Прикачена картинка
PMEmail Poster
Top
Bender
Публикувано на: 29-08-2017, 22:26
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 4659
Регистриран на: 19.06.14



Защото в конзолата на брузера е грешно да пишеш <script> тага. С други думи ти трябва само alert-a

Това мнение е било редактирано от Bender на 30-08-2017, 08:20


--------------------
Живота е спагети, кода за да работи добре трябва да го наподобява - Дон Реба
...
Живеем в греховни времена, какво очакваш богоугоден и благочестив код ли? - Дон Реба
...
много положителна енергия черпя от вас двамата,единият комунистически девствен,другият яко яхнал асемблерните розови понита - saruman
...
Рано или късно усерите на Виндофс разбират че стоят от неправилната страна на хуя. - ici
PM
Top
rvc
Публикувано на: 29-08-2017, 23:46
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2441
Регистриран на: 13.05.11



в конзолата Е грешно да пишеш тага <script>
PMEmail PosterUsers Website
Top
Rldk
Публикувано на: 30-08-2017, 07:52
Quote Post



Име: Иван Тодоров Иванов
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 7
Регистриран на: 18.08.16



Програмата тръгна но тази също не ще.

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка
PMEmail Poster
Top
Bender
Публикувано на: 30-08-2017, 08:20
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 4659
Регистриран на: 19.06.14



QUOTE (Rldk @ 30-08-2017, 08:52)
Програмата тръгна но тази също не ще.

Защото това е ХТМЛ, а вконзолата не можеш да пишеш хтмл. Само жабаскрипт


--------------------
Живота е спагети, кода за да работи добре трябва да го наподобява - Дон Реба
...
Живеем в греховни времена, какво очакваш богоугоден и благочестив код ли? - Дон Реба
...
много положителна енергия черпя от вас двамата,единият комунистически девствен,другият яко яхнал асемблерните розови понита - saruman
...
Рано или късно усерите на Виндофс разбират че стоят от неправилната страна на хуя. - ici
PM
Top
relax4o
Публикувано на: 30-08-2017, 16:13
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1256
Регистриран на: 04.04.07



Според мен автора трябва да смени източника си на учене. Не знам от къде ги е видял тези неща, но определено трябва да намери по-добро място за учене.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
Bender
Публикувано на: 30-08-2017, 16:14
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 4659
Регистриран на: 19.06.14



по-скоро само ни троли


--------------------
Живота е спагети, кода за да работи добре трябва да го наподобява - Дон Реба
...
Живеем в греховни времена, какво очакваш богоугоден и благочестив код ли? - Дон Реба
...
много положителна енергия черпя от вас двамата,единият комунистически девствен,другият яко яхнал асемблерните розови понита - saruman
...
Рано или късно усерите на Виндофс разбират че стоят от неправилната страна на хуя. - ici
PM
Top
Rldk
Публикувано на: 31-08-2017, 00:27
Quote Post



Име: Иван Тодоров Иванов
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 7
Регистриран на: 18.08.16



Това е програма от книга само за javascript.
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 31-08-2017, 02:11
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1256
Регистриран на: 04.04.07



И там пише да направиш тези неща?

Или нещо не си разбрал, или трябва да хвърлиш незабавно тази книга преди да си се увредил още повече.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
Rldk
Публикувано на: 31-08-2017, 13:01
Quote Post



Име: Иван Тодоров Иванов
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 7
Регистриран на: 18.08.16



По какви книги да уча за javascript? Аз уча от тази

Това мнение е било редактирано от Rldk на 31-08-2017, 13:04

Прикачена картинка
Прикачена картинка
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2015 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0