BG Development


Страници: (4) [1] 2 3 ... последна »  ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Electron JS
frozener
Публикувано на: 06-01-2017, 20:04
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 941
Регистриран на: 30.01.11



JavaScript наистина ще бъде най-популярният език в следващите няколко години щом и десктоп приложенията ще се пишат на него.

http://electron.atom.io
PMEmail Poster
Top
johnfound
Публикувано на: 06-01-2017, 21:17
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 5118
Регистриран на: 27.05.04



Явно са се понатрупали безработни фронт-енд девелопери. icon_lol.gif


--------------------
asm32 - Приложно програмиране на асемблер.
Tox: 2B446ADCEC7E180CD4C59391D81D4CAB3E99CA7AE767DB3AB45AF976F8A2050FF071DDB733F1
PMEmail PosterUsers Website
Top
CPPlus
Публикувано на: 06-01-2017, 21:33
Quote Post



Име: Людмил Григоров
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1075
Регистриран на: 22.06.11



Абе гледал съм го и ми е интересно, но защо да си правя експерименти вместо да си бича C#-a? Верно че има известни тулове на тва, ама къв е тоя зор да е на js?


--------------------
Нищо не е свършило, докато не е свършило! Не се предавай и ще постигнеш целта си!
PMEmail Poster
Top
Stilgar
Публикувано на: 06-01-2017, 21:34
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 11377
Регистриран на: 13.05.08



QUOTE (johnfound @ 06-01-2017, 21:17)
Явно са се понатрупали безработни фронт-енд девелопери. icon_lol.gif

В тоя случай причината е че това е продукт за web devs. Има файда инструментите да са ти написани на езика който ползва клиентелата за да може потребителите да contribute–ват по-лесно дори въпросната платформа да не е подходяща за целта както е в случая.


--------------------
Опитахме се да го направим както трябва, но стана както винаги.
PMEmail PosterUsers Website
Top
SuN
Публикувано на: 06-01-2017, 22:00
Quote Post


Group Icon
Име: Финто Нешън
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 4637
Регистриран на: 27.01.05



QUOTE
JavaScript наистина ще бъде най-популярният език в следващите няколко години щом и десктоп приложенията ще се пишат на него.


Уиндолс 8 и Gnome 3 (а вероятно и други) поддържат разработка на програми на джаваскрипт от 4 години вече. Още не съм чул за някой голям проект написан с js.


--------------------
Копирай лесно ударено и - ѝ Ѝ
Замърсяване на въздуха в София - http://aqicn.org/city/bulgaria/sofia/druzhba/
PMEmail Poster
Top
georgib1
Публикувано на: 06-01-2017, 22:03
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 884
Регистриран на: 26.09.16



А на кое се пише повече, c++ или c#.
PMEmail Poster
Top
Bender
Публикувано на: 06-01-2017, 22:11
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 4814
Регистриран на: 19.06.14



QUOTE (georgib1 @ 06-01-2017, 23:03)
А на кое се пише повече, c++ или c#.

на Java


--------------------
Живота е спагети, кода за да работи добре трябва да го наподобява - Дон Реба
...
Живеем в греховни времена, какво очакваш богоугоден и благочестив код ли? - Дон Реба
...
много положителна енергия черпя от вас двамата,единият комунистически девствен,другият яко яхнал асемблерните розови понита - saruman
...
Рано или късно усерите на Виндофс разбират че стоят от неправилната страна на хуя. - ici
PM
Top
georgib1
Публикувано на: 06-01-2017, 22:13
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 884
Регистриран на: 26.09.16



QUOTE (Bender @ 06-01-2017, 22:11)
QUOTE (georgib1 @ 06-01-2017, 23:03)
А на кое се пише повече, c++ или c#.

на Java

Знаех, че ще напише това icon_lol.gif.
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 06-01-2017, 22:14
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1277
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (Bender @ 06-01-2017, 22:11)
QUOTE (georgib1 @ 06-01-2017, 23:03)
А на кое се пише повече, c++ или c#.

на Java

Аз съм сигурен, че Visual Basic е най-мощния език и се пише най-вече на него.





--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
georgib1
Публикувано на: 06-01-2017, 22:22
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 884
Регистриран на: 26.09.16



Не ми се вярва много^, но може да си правicon_lol.gif.
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2015 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0