BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Проблем с PHP сървъра
dgr
Публикувано на: 01-02-2018, 14:27
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 349
Регистриран на: 06.03.08



Моля Ви помогнете!
Проблемът е следният:
При писане на код използвам xampp-win32-1.6.8, и написаният код работи както трябва.
Но, когато го качих на сървъра, започна да имам проблеми.
Става дума за това, че на променливата - $_POST не може да се записват думи на кирилица.
Предполагам, че проблемът е в PHP-то на сървъра.
Какви настройки трябва да променя така че на $_POST да може да се записват и думи на кирилица?
PMEmail Poster
Top
thrawn
Публикувано на: 01-02-2018, 14:55
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1269
Регистриран на: 17.01.17



Тоя въпрос е лишен от смисъл.
Оправи си кодовата таблица там от където изпращаш данни или там където ги извеждаш.
PMEmail Poster
Top
TrustHavic
Публикувано на: 01-02-2018, 18:53
Quote Post



Име: Станимир
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 348
Регистриран на: 30.04.14



Дай кода де да видим
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2015 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0