BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ползване на CSS, Bootstrap, CSS
cpuin
Публикувано на: 08-04-2017, 18:45
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 859
Регистриран на: 06.03.12



Здравейте,

Искам бутоните ми да са btn-block само на мобилни устройства.
В нета гледах, че дават, че може да се използва вече дефиниран клас, но при мен не работи.

CODE

only screen and (max-width: 760px),
(min-device-width: 768px) and (max-device-width: 1024px)  {

  .btn {
     .btn-block();
    }

}


Може би това работи само в LESS, аз ползвам чист CSS

Това мнение е било редактирано от cpuin на 08-04-2017, 18:46


--------------------
"Трудните неща изискват време, невъзможните - просто малко повече"
PMEmail Poster
Top
yavorski
Публикувано на: 08-04-2017, 19:39
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 443
Регистриран на: 02.09.10



Изпуснал си @медиа рула

CODE
@media only screen and (min-width: 480px) {
   .button {
       display: block;
   }
}


Ако не ползваш препроцесор няма миксини, `btn-block()` е миксин в твоя случай.

Това мнение е било редактирано от yavorski на 08-04-2017, 19:41


--------------------
-webkit-adjacent-element-selector-bugfix
PMEmail Poster
Top
cpuin
Публикувано на: 12-04-2017, 20:52
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 859
Регистриран на: 06.03.12



QUOTE (yavorski @ 08-04-2017, 19:39)
Изпуснал си @медиа рула

CODE
@media only screen and (min-width: 480px) {
   .button {
       display: block;
   }
}


Ако не ползваш препроцесор няма миксини, `btn-block()` е миксин в твоя случай.

Пак не бачка icon_sad.gif
Значи, имам няколко типа бутони, ето ги:

CODE

<input name="btn_search" type="submit" class="btn btn-default" value="Партньор"/>


CODE

<a href="<?php echo base_url(). "sales/products"; ?>" class="btn btn-primary">Добави продукт</a>


когато задам

CODE

.btn{
            
            display: block;
      }


Хваща само вторият тип, първият не иска.Пробвах с input .btn {....} пак не иска....
Искам някак си всички бутони при риспонсив да са block.


Това мнение е било редактирано от cpuin на 12-04-2017, 21:34


--------------------
"Трудните неща изискват време, невъзможните - просто малко повече"
PMEmail Poster
Top
yavorski
Публикувано на: 16-04-2017, 13:21
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 443
Регистриран на: 02.09.10



Oчевидно, нямаш никаква идея какво става, за това просто смени `min-width`, със `max-width` в горния пример и добави !important rule на `display: block`. Ако искаш да разбереш истинксата причина прочети за "css specificity".


--------------------
-webkit-adjacent-element-selector-bugfix
PMEmail Poster
Top
cpuin
Публикувано на: 16-04-2017, 21:32
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 859
Регистриран на: 06.03.12



QUOTE (yavorski @ 16-04-2017, 13:21)
Oчевидно, нямаш никаква идея какво става, за това просто смени `min-width`, със `max-width` в горния пример  и добави !important rule на `display: block`. Ако искаш да разбереш  истинксата причина прочети за "css specificity".

добавих !important, но това не промени нищо.

Всички input-и от тип submit не бачкат.Говоря за тези, които са от class="btn" icon_sad.gif

Това мнение е било редактирано от cpuin на 16-04-2017, 21:33


--------------------
"Трудните неща изискват време, невъзможните - просто малко повече"
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 16-04-2017, 23:05
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1261
Регистриран на: 04.04.07



input .btn ги залепи - input.btn


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
yavorski
Публикувано на: 17-04-2017, 11:55
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 443
Регистриран на: 02.09.10



Сложи и `width: 100% !important` хаха, така без example може да го караме до infinity с коментарите :Д


--------------------
-webkit-adjacent-element-selector-bugfix
PMEmail Poster
Top
cpuin
Публикувано на: 18-04-2017, 10:00
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 859
Регистриран на: 06.03.12



QUOTE (yavorski @ 17-04-2017, 11:55)
Сложи и `width: 100% !important` хаха, така без example може да го караме до infinity с коментарите :Д

Сложих го и проработи icon_smile.gif


--------------------
"Трудните неща изискват време, невъзможните - просто малко повече"
PMEmail Poster
Top
yavorski
Публикувано на: 20-04-2017, 14:04
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 443
Регистриран на: 02.09.10



Супер :Д, след 2 седмици ще питаш пак същия въпрос ми се струва ;]


--------------------
-webkit-adjacent-element-selector-bugfix
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2015 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0