BG Development


Страници: (13) « първа ... 11 12 [13]   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Има ли смисъл от Visual Basic?
Антон Яначков
Публикувано на: 19-08-2016, 17:54
Quote Post



Име: Антон Яначков
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 64
Регистриран на: 27.07.16



QUOTE (ivan84 @ 19-08-2016, 16:10)
Я си погледни мърлявия код на сайта. Погледни си мърлявото форматиране на кода в уроците с които се хвалиш. Пък чак след това ни обяснявай какво да учим...

Мазача на бейсик си личи дори когато пише на друг език.

Лично към теб великия майстор, моя съвет е да погледнеш какви и колко съвети си дал, с колко правописни грешки ТУК и да прецениш с какво и как си помогнал на човека и как са постъпили останалите.
PMEmail Poster
Top
ivan84
Публикувано на: 19-08-2016, 18:04
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 8170
Регистриран на: 01.04.11



Аз на човека съм помогнал моето момче. А сега помагам на други, които могат да попаднат на тъпотиите ти и да почнат да учат бейсик.
PMEmail Poster
Top
Антон Яначков
Публикувано на: 19-08-2016, 18:46
Quote Post



Име: Антон Яначков
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 64
Регистриран на: 27.07.16



QUOTE (ivan84 @ 19-08-2016, 18:04)
Аз на човека съм помогнал моето момче. А сега помагам на други, които могат да попаднат на тъпотиите ти и да почнат да учат бейсик.

Явно си се вживял в ролята на ВЕЛИКИЯ ИНКВИЗИТОР, който трябва да опази света от знанието. Преди векове подобни на теб са се пробвали и са се провали, но знае ли човек, Ти пък може да успееш.

А сега за по-прогресивно мислещите, които не са обременени от предразсъдъци ето линк към една програмка, която също съм я писал за няколко часа на Visual Basic 6.0:Гласов синтезатор - portable
Ако знаеш лесен език като Visual Basic 6.0 сядаш и за няколко часа си пишеш това, което ти трябва, в противен случай бъркаш в джоба и си я купуваш.

Е има вариант да не направиш нито едно от двете неща, тогава влизаш някой подобен форум и се забавляваш!

Това мнение е било редактирано от Антон Яначков на 19-08-2016, 18:46
PMEmail Poster
Top
Bender
Публикувано на: 19-08-2016, 18:51
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 3427
Регистриран на: 19.06.14



пич стига с тоя VisualBaziк. Не разбра ли че на никой тук не му пука за него.


--------------------
Живота е спагети, кода за да работи добре трябва да го наподобява - Дон Реба
...
Живеем в греховни времена, какво очакваш богоугоден и благочестив код ли? - Дон Реба
...
много положителна енергия черпя от вас двамата,единият комунистически девствен,другият яко яхнал асемблерните розови понита - saruman
...
Рано или късно усерите на Виндофс разбират че стоят от неправилната страна на хуя. - ici
PM
Top
ici
Публикувано на: 19-08-2016, 18:56
Quote Post


Group Icon
Име: Ивайло Илчев ики
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 14326
Регистриран на: 06.06.04



Жиф ташак
CODE
import speech
import time

response = speech.input("Say something, please.")
speech.say("You said " + response)

def callback(phrase, listener):
   if phrase == "goodbye":
       listener.stoplistening()
   speech.say(phrase)

listener = speech.listenforanything(callback)
while listener.islistening():
   time.sleep(.5)


Аз си намерих между другото последната програма правена на VB6 SP6, National Instruments Component Works, National Instruments VISA, SQLite за EMI/EMC измервания преди 12 години. Това е снапшот от последният маинтенасе релийс 2007.

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка


--------------------
- Значи, брат... Сериозно си помисли преди да поканиш непозната жена у дома. Възможно е да се опита да те откъсне от компютъра, телевизора и дивана, заради секс и други простотии...
PMEmail PosterUsers Website
Top
Антон Яначков
Публикувано на: 19-08-2016, 19:18
Quote Post



Име: Антон Яначков
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 64
Регистриран на: 27.07.16



QUOTE (Bender @ 19-08-2016, 18:51)
пич стига с тоя VisualBaziк. Не разбра ли че на никой тук не му пука за него.

Нормално е да не ти пука, за език който не познаваш, но не нормално в да пишеш в тема за Visual Basic без да го познаваш. Много глупаво изглежда от страни. Още повече с аргумент от сорта не ми пука. И на мен не ми пука нито за С, нито за C++ и затова пиша точно в тази тема. Но ти какво правиш тук е странно. Защо не пишеш в темите, които ти пукат?
PMEmail Poster
Top
Bender
Публикувано на: 19-08-2016, 19:27
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 3427
Регистриран на: 19.06.14



QUOTE
Но ти какво правиш тук е странно.
Троля, не си ли личи ?


--------------------
Живота е спагети, кода за да работи добре трябва да го наподобява - Дон Реба
...
Живеем в греховни времена, какво очакваш богоугоден и благочестив код ли? - Дон Реба
...
много положителна енергия черпя от вас двамата,единият комунистически девствен,другият яко яхнал асемблерните розови понита - saruman
...
Рано или късно усерите на Виндофс разбират че стоят от неправилната страна на хуя. - ici
PM
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (13) « първа ... 11 12 [13]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2015 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0