BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) |
SuN |
Публикувано на: 01-03-2024, 15:49
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13012 Регистриран на: 27.01.05 |
Позабравих пастърмата с 1 месец повече от нужното в хладилника и стана толкова суха, че е трудно да се яде.
Досега съм пробвал: 1. Държане под струя вода за да поомекне преди да се опитам да си счупя зъбите. 2. Варене с ориз за около 40-60 минути. Можеше вече да се разчупва само с лъжица, но пак беше твърда. Имате ли си тайни хитринки за спасяването на мезето? Или да се откажа и да отида до магазина за тази вечер? -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
ici |
Публикувано на: 01-03-2024, 17:10
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18722 Регистриран на: 06.06.04 |
В стъклен съд, желателно боросиликатен, се слагат три части концентрирана сярна киселина. Бавно се сипва 1 част водороден прекис 30%. Всякакво месо омеква! Кокали също. Сместа се приготвя преди употреба.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
Дон Реба |
Публикувано на: 01-03-2024, 17:21
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10305 Регистриран на: 11.11.06 |
печеш на грил и става на чипс, аз съм го правил
|
Bender++ |
Публикувано на: 01-03-2024, 18:53
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 560 Регистриран на: 18.04.21 |
Свари я да омекне и след това я дай на котките
-------------------- Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
|
Антон Яначков |
Публикувано на: 01-03-2024, 19:00
|
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3282 Регистриран на: 27.07.16 |
Изхвърли веднага това сурово чумаво месо, че пак ще те тръшне Ковида, колкото и да си му свикнал.
|
SuN |
Публикувано на: 01-03-2024, 19:10
|
||
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13012 Регистриран на: 27.01.05 |
Това са ми новите протеинови барчета, така че никакви котки. Пък и изненадващо, с първите бройки не видях котка да се оплаква, че ѝ е твърдо. Яде и иска още. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
WizardKing |
Публикувано на: 01-03-2024, 21:39
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 528 Регистриран на: 12.08.23 |
Ако сам си правиш пастърма, защо е в хладилника? Или говориш за някакви парченца купешка?
Ако я нарежеш с машина и я вариш с някакви зеленчуци може да поумекне ала тип хамериканското бийф джърки. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
SuN |
Публикувано на: 01-03-2024, 21:56
|
||
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13012 Регистриран на: 27.01.05 |
Купешките са много скъпи. Това са ми първите бройки и ги направих с помощ като за мен остана отговорната задача да си ги наблюдавам у нас. Слагат се в хладилника когато си беден и страдаш от глобално затопляне зимата. Там те трябва да изсъхват в продължение на около месец (в моя случай изсъхваха два месеца). Оставих ги по-дебели моите за да приличат на дебелите вафли, но след като изсъхнаха варенето не помагна, дори и да разчупя малко парчетата предварително. С метода на Реба ще пробвам следващия път като ги забравя, което сигурно пак ще се случи. Все пак ми се струва, че трябва да са нарязани предварително на ленти за да стане хубав чипса, а не да са дебели по +1см. Това мнение е било редактирано от SuN на 01-03-2024, 21:57 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
Дон Реба |
Публикувано на: 03-03-2024, 08:14
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10305 Регистриран на: 11.11.06 |
така е, проблем ли е рязането? с остър нож би трябвало да можеш да отцепиш тънки полупрозрачни ленти |
||
Delegate |
Публикувано на: 03-03-2024, 10:46
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2735 Регистриран на: 30.05.09 |
проблем е, защото най-вероятно вече ги е нарязал на 1 сантим и сега пръстите са по-важни от пастърмата.
Това мнение е било редактирано от Delegate на 03-03-2024, 10:46 |
Страници: (2) [1] 2 |