BG Development


Страници: (6) [1] 2 3 ... последна »  ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Как си качва файл? Разделена
Golden Gega
Публикувано на: 14-03-2019, 22:54
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1544
Регистриран на: 04.06.10



QUOTE (Антон Яначков @ 14-03-2019, 22:10)
QUOTE (SuN @ 14-03-2019, 21:52)
Само за лафа коментирам, може да ме игнорирате:

Защо трябва ПХП-то да е на суперхостинг? Направи една виртуална машина с 256мб рам, сложи ѝ ПХП и сподели една папка от уиндолса с виртуалната машина, която ПХП-то ще вижда.

Просто слагаш файловете в папката, а през браузъра цъкаш бутонче и ПХП-то само си ги чете.

Ти замислял ли си се над възможността, описаният в задачката метод да заработи срещу форума. Дали ще успееш да триеш токова бързо, колкото подобен софтуер може да пише? Аз на твое място бих изтрил темата веднага. Визирам това, че с много леко пипане по сорса на такава мижава програма може да се генерира много пот по твоето чело.

Антоне, а ти замислял ли си се че си голям тъпак специално на тема уеб програмиране?
Първо, да постваш през браузер е идиотско като подход. Има доста други методи, виж в отговора тук, че ме мързи да пиша: https://stackoverflow.com/questions/4082101...t-to-remote-url
Един истински VB кодер би го направил с msxml http, но ти си автоматизатор, а не програмист.
Второ, за да спамиш един форум ти трябват доста повече неща от един гол пост, но те са доста над нивото което имаш в момента, а и май въобще над нивото ти като цяло.
И трето - поне си забавен. Тъп, но забавен.
PMEmail Poster
Top
Антон Яначков
Публикувано на: 15-03-2019, 01:13
Quote Post



Име: Антон Яначков
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1116
Регистриран на: 27.07.16



QUOTE (Golden Gega @ 14-03-2019, 22:54)
Антоне, а ти замислял ли си се че си голям тъпак специално на тема уеб програмиране?

Точно над това не съм се замислял, защото ми е през дедовия какъв съм в уеб програмирането. Но такива като теб трябва да се замислят, когато започват да обясняват за входни точки за уплоад, за тока1), за точка 2) , а после 2.1, 2.2 и как няма начин да се случат нещата, ако не уплоаднат файловете на сървъра. И накрая някакъв тъпанар в уеб програмирането вземе, че го направи. Е болно е, ама ще търпиш, защото не само те мързи да пишеш, ами те мързи и да мислиш. Най те бива в квалификациите, ама и там си на детско ученическо ниво. А бе господ не ти е дал много и ти го усещаш. Това е основна защитна реакция на онези които се чувстват ощетените. Те всячески се мъчат някого да очернят, та дано да ги забележат. Оплют, оплюят някой, а после се изпъчат и се огледат. Но понеже са ограничени, все си намират майстора и все преебани ходят. Е орисия.
Сега след моя пост познай как се хилят твоите колеги. И познай на кого се хилят. Ще успееш ли сам да се ориентираш или пак да ти отварям очите?
PMEmail PosterUsers Website
Top
PxL
Публикувано на: 15-03-2019, 07:59
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 2863
Регистриран на: 26.04.05



Антоне, като изключим личните нападки в случая съм съгласен с Гегата.

Не е добър подход този, който даде, защото не автоматизира процеса, а добавя излишен елемент.

Не искам изобщо да се заяждам с никого, но в случая не е добро това решение, което даде.

QUOTE (Golden Gega)

...но ти си автоматизатор, а не програмист...

Бе можеш ли един пост да направиш без глупости ти? Опитай, повече лично удоволствие ще ти даде.


Това мнение е било редактирано от PxL на 15-03-2019, 08:01


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
Golden Gega
Публикувано на: 15-03-2019, 08:26
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1544
Регистриран на: 04.06.10



Хехехе, първо имаме антоновите глупости, а второ - някой прекалено умен админ/модератор е осрал темата. Първо значи извади треската от своето око, а после гредата от моето, ако ме разбираш.
PMEmail Poster
Top
Golden Gega
Публикувано на: 15-03-2019, 08:46
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1544
Регистриран на: 04.06.10



QUOTE (Антон Яначков @ 15-03-2019, 01:13)
QUOTE (Golden Gega @ 14-03-2019, 22:54)
Антоне, а ти замислял ли си се че си голям тъпак специално на тема уеб програмиране?

Точно над това не съм се замислял, защото ми е през дедовия какъв съм в уеб програмирането. Но такива като теб трябва да се замислят, когато започват да обясняват за входни точки за уплоад, за тока1), за точка 2) , а после 2.1, 2.2 и как няма начин да се случат нещата, ако не уплоаднат файловете на сървъра. И накрая някакъв тъпанар в уеб програмирането вземе, че го направи. Е болно е, ама ще търпиш, защото не само те мързи да пишеш, ами те мързи и да мислиш. Най те бива в квалификациите, ама и там си на детско ученическо ниво. А бе господ не ти е дал много и ти го усещаш. Това е основна защитна реакция на онези които се чувстват ощетените. Те всячески се мъчат някого да очернят, та дано да ги забележат. Оплют, оплюят някой, а после се изпъчат и се огледат. Но понеже са ограничени, все си намират майстора и все преебани ходят. Е орисия.
Сега след моя пост познай как се хилят твоите колеги. И познай на кого се хилят. Ще успееш ли сам да се ориентираш или пак да ти отварям очите?

Антоне бе, нали ти дадох линк бе мойто момче. Хората са ти посочили как се правят нещата.
Ей ти още един линк - https://en.wikipedia.org/wiki/MSXML, виж там че тоя компонент е направен и се ползва от Интернет Експлодър 4. Да те светна - това е преди повече от 20 години, 2000-та година това го ползвах за постване. Нещо което ти сега откриваш и правиш по най-идиотския начин, мамин сладък.
Точките дето ги изброих, Антончо, вършат баш това което трябва в случая, но ти си твърде бос, вкл. и на php за да разбереш въобще за какво се говори, камо ли код да разчиташ.
Орисия е твойто, Антоне, орисия. Некадърен автоматизатор в програмистки форум, това си е гадна шега на мадър нейчър, да цитирам един програмист, не автоматизатор.
PMEmail Poster
Top
SuN
Публикувано на: 15-03-2019, 08:56
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 8593
Регистриран на: 27.01.05



QUOTE
някой прекалено умен админ/модератор е осрал темата.

То това ми е в правото, ако се замислиш. Иначе моя метод със споделена папка и виртуална машина е най-добрия. icon_cool.gif Стига човека да може да си инсталира софтуера.
PMEmail Poster
Top
Golden Gega
Публикувано на: 15-03-2019, 09:02
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1544
Регистриран на: 04.06.10



QUOTE (SuN @ 15-03-2019, 08:56)
QUOTE
някой прекалено умен админ/модератор е осрал темата.

То това ми е в правото, ако се замислиш. Иначе моя метод със споделена папка и виртуална машина е най-добрия. icon_cool.gif Стига човека да може да си инсталира софтуера.

Никой не ти оспорва правото да осереш една тема, спокойно.
PMEmail Poster
Top
SuN
Публикувано на: 15-03-2019, 09:07
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 8593
Регистриран на: 27.01.05



Предпочитам да използваш аргументи срещу твърденията ми, а не лични нападки. Човек с твоя уж опит може би се е научил как да говори с хора без да реве, че нищо не е както трябва.
PMEmail Poster
Top
Golden Gega
Публикувано на: 15-03-2019, 09:23
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1544
Регистриран на: 04.06.10



QUOTE (SuN @ 15-03-2019, 09:07)
Предпочитам да използваш аргументи срещу твърденията ми, а не лични нападки. Човек с твоя уж опит може би се е научил как да говори с хора без да реве, че нищо не е както трябва.

За опитен модератор ме изумяваш - нападката в случая е служебна (защото е срещу ролята ти на админ, а не в качеството ти на личност). Понякога се учудвам защо трябва да обяснявам елементарни неща на хора, или за да не оревеш пак че е лично - на служители, които би трябвало по длъжностна характеристика да ги знаят.
PMEmail Poster
Top
PxL
Публикувано на: 15-03-2019, 09:37
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 2863
Регистриран на: 26.04.05



QUOTE (Golden Gega @ 15-03-2019, 10:23)
QUOTE (SuN @ 15-03-2019, 09:07)
Предпочитам да използваш аргументи срещу твърденията ми, а не лични нападки. Човек с твоя уж опит може би се е научил как да говори с хора без да реве, че нищо не е както трябва.

За опитен модератор ме изумяваш - нападката в случая е служебна (защото е срещу ролята ти на админ, а не в качеството ти на личност). Понякога се учудвам защо трябва да обяснявам елементарни неща на хора, или за да не оревеш пак че е лично - на служители, които би трябвало по длъжностна характеристика да ги знаят.

Абсолютно подкрепям правото ти на мнение. В случая обаче можеше да спреш до първото абсолютно коректно изречение, второто изглежда като лична бележка icon_smile.gif

Пп. Имаме една много тъпа точка в конституцията (Мисля, че чл. 39 т.2 беше, полвината от нея icon_smile.gif ), която защитава правата на "обидените", според мен абсолютно излишна. Обидените да ме хванат за ... icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от PxL на 15-03-2019, 09:49


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0