BG Development


Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Webpack - nodejs FS - can't resolve
Flash
Публикувано на: 14-02-2018, 14:35
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 66
Регистриран на: 14.07.16



Здравейте,

Опитвам се да заредя fs module на nodeJS в laravel, всеки път ми изкарва грешка:

CODE


This dependency was not found:

* fs in ./resources/assets/js/app.js

To install it, you can run: npm install --save fs



Прочетох доста неща разбрах, че най-вероятно е от webpack. Четох, че уж можело да се добави:

CODE


node: {
 fs: "empty"
}


И някакви таргети, които също не свършиха работа.


В което аз не виждам никаква логика понеже това презаписва fs и от там нататък не мога да го ползвам, а аз ако не исках да го ползвма въобще нямаше и да знам за тази грешка. icon_lol.gif
PMEmail Poster
Top
ProXy
Публикувано на: 14-02-2018, 15:05
Quote Post



Име: Йордан Иванов
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1618
Регистриран на: 25.01.10



Не ти ли трябва browserify или нещо от сорта? Какви се опитваш да постигнеш? Да ползваш fs в браузър?


--------------------
Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live.

https://www.ivanovyordan.com/
PMEmail PosterUsers Website
Top
hristonev
Публикувано на: 14-02-2018, 15:52
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 435
Регистриран на: 19.09.17



QUOTE (Flash @ 14-02-2018, 14:35)
To install it, you can run: npm install --save fs

Е пробва ли с това дето ти пише? Командата за инсталация.
PMEmail Poster
Top
Flash
Публикувано на: 14-02-2018, 15:53
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 66
Регистриран на: 14.07.16



имам една папка в която има файлове и изскам като я require- на да ми include-ва всичко вътре.

В тази папка имам индекс файл, в който дефакто викам require('fs')

P.S: пробвах с командата - не се получава

Това мнение е било редактирано от Flash на 14-02-2018, 15:54
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 14-02-2018, 16:43
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2151
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (Flash @ 14-02-2018, 15:53)
имам една папка в която има файлове и изскам като я require- на да ми include-ва всичко вътре.

В тази папка имам индекс файл, в който дефакто викам require('fs')

P.S: пробвах с командата - не се получава

Този индекс файл какъв формат е?


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
Flash
Публикувано на: 14-02-2018, 16:59
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 66
Регистриран на: 14.07.16



.js
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 14-02-2018, 17:10
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2151
Регистриран на: 04.04.07



Просто исках да се уверя, че не се опитваш да require-ваш файлове в html/php файл.

По принцип fs трябва да е наличен глобално. Опитай да го добавиш отново глобално с:

CODE

npm install fs -g


Също, бъди малко по-конкретен с "не се получава". Грешка ли ти изкарва, каква е. Тази папка с файлове е де факто, която искаш да заредиш с fs?
Малко подробности дай.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
Flash
Публикувано на: 14-02-2018, 19:33
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 66
Регистриран на: 14.07.16



Искам в основния файл да рикуайрна тази папка, а в нея да има индекс.джиес ,който всъщност се импортва ,а в него вече е файлсистъма, който вижда всички останали файлове в директорията и ги импортва.
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 14-02-2018, 19:46
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2151
Регистриран на: 04.04.07



Човек дай примерна структура и код, да се види нагледно какво правиш, защото от обясненията ти нещо нещата не изглеждат в ред и не мога да си представя какво точно вършиш.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
Flash
Публикувано на: 15-02-2018, 08:15
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 66
Регистриран на: 14.07.16



Като инсталираш ларавел има файл laravel-mix, където всъщност са дефинирани entry & output points на .js & .scss. Kato entry е зададен:

CODE


/**
* First we will load all of this project's JavaScript dependencies which
* includes Vue and other libraries. It is a great starting point when
* building robust, powerful web applications using Vue and Laravel.
*/
require('./bootstrap');

var angularApp = angular.module('e-store', []);

require('./controllers/ProductController');
require('./controllers/DropdownController');





Тук искам вместо да декларирам всеки контролер отделно да requir-на папката controllers и да ги load-не автоматично.
PMEmail Poster
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2018 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0